Home > Journals > Cryptogamie, Mycologie > 31 (3) > Agaricus subsaharianus, une nouvelle espèce comestible et consommée au Niger, au Burkina Faso et en Tanzanie
Agaricus subsaharianus, une nouvelle espèce comestible et consommée au Niger, au Burkina Faso et en Tanzanie
Agaricus subsaharianus, une nouvelle espèce comestible et consommée au Niger, au Burkina Faso et en Tanzanie
A complete macro- and microscopical description of Agaricus subsaharianus, a new species from Niger, Burkina Faso and Tanzania is given. A comparative study with its closest taxa is also included. The ethnomycological notes and information obta
HAMA O., MAES E., GUISSOU M.-L., IBRAHIM D. M., BARAGE M., PARRA SANCHEZ L. A., RASPE O. & DE KESEL A. 2010. — Agaricus subsaharianus, une nouvelle espèce comestible et consommée au Niger, au Burkina Faso et en Tanzanie. Cryptogamie, Mycologie 2010 (3): 221-234.